FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

Tankönyvlista - 2008.

TISZTELT SZÜLÕK!

A 2008/2009. tanévre megrendelhetõ tankönyvek listáját itt tekinthetik meg...

A listában szereplõ tankönyvek megrendelését a Szülõi Munkaközösség, a Diákönkormányzat és az Iskolaszék közös, 2008. január 24-i értekezletén jóváhagyta.

A listában néhány könyv AJÁNLOTT megjegyzést kapott, ami azt jelenti, hogy ez a könyv nem szükséges a tanulmányok folytatásához, a szaktanár csak megvásárlásra ajánlja, ezért ezeket a könyveket nem lehet sem az ingyenes tankönyvellátásban sem a segélykönyvtári rendszeren belül megrendelni.

Ebben a rendelési idõszakban is megoldható, hogy ha egy diák ingyenes tankönyvellátásra jogosult, de a szülõvel úgy döntenek, hogy bizonyos könyveket meg kívánnak tartós könyvként vásárolni, akkor az INGYEN rubrikában bejelölt könyveken túl a diák a FIZETEM rubrikában bejelölheti az általa pénzért megvásárolandó könyveket. Ezeket a könyveket majd augusztus végén, az osztálya tankönyvosztásakor a tankönyv árának befizetése ellenében vehet át. FONTOS azonban, hogy a jelölés egyértelmû legyen!

Ezúton is szeretném felhívni a figyelmüket, hogy abban az esetben, ha az angol nyelvkönyvek a rendelési határidõig a hivatalos tankönyvlistára nem kerülnek fel, a munkaközösség által megadott helyettesítõ könyvek kerülnek megrendelésre.

Veszprém, 2008. január 24.

Schultz Zoltán
igazgató


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém