FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

IDEIGLENES FELVÉTELI RANGSOR - matematika emelt szintû képzés

A nyelvi elõkészítõ évfolyammal kiegészülõ matematika emelt szintû képzésünkre a felvételi vizsgán elért összpontszámok alapján az alábbiakban lekérdezhetõ rangsorolás szerint vesszük majd fel a 2007/2008. tanévtõl a diákokat.

Tájékoztatjuk a felvételizõ diákokat és szüleiket arról, hogy jelenleg a matematika emelt szintû képzésre 8 diák kért mentességet. Ez pont a keretszám (32 fõ) 25 %-a.

A rangsorolásban esetlegesen szereplõ E betû azt jelenti, hogy esélytelennek tartjuk a diákot az elért pontszáma alapján arra, hogy erre a képzési formára bekerüljön (de másra még bekerülhet, ha azt megjelölte!).

A viszonylag magasabb rangsorszámok tapasztalataink alapján még nem jelentik azt, hogy eleve reménytelen a bekerülés egy-egy képzési formára.
A Tanulói adatlapon március 19-20. között az általános iskolában csak akkor érdemes az egyes intézmények és képzési formák közötti rangsoroláson változtatni, ha annak nyomós oka van.
A diák a végleges rangsorolás szerint abba az oktatási intézménybe és arra a képzési formára kerül be, amely elõrébb szerepel a tanulói adatlapján megadott rangsorolásban, és az oktatási intézmény által biztosított osztálylétszám alapján ez lehetõvé válik.

A rendszer bonyolultsága miatt jelenleg átláthatatlan, hogy a rangsorban elõrébb szereplõ diákok ténylegesen melyik oktatási intézménybe és annak melyik képzési formájára kerülnek be.

Adja meg a felvételizõ oktatási azonosítóját: 

Vissza a tagozatválasztáshoz


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém