FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

Bonyhádi AJTP-s sportmegmérettetés

2007. április 20-21-22-én került lebonyolításra az Arany János Tehetséggondozó Program elõkészítõ osztályai számára az országos sportvetélkedõ, hagyományosan Bonyhádon.
Iskolánk elsõ alkalommal képviseltette magát a rendezvényen, így nem kis izgalommal készültünk az útra. A szállásra és az ellátásra semmi panaszunk nem lehet, a sportlétesítmények láttán pedig egyenesen tátva maradt a szánk! Füves focipálya, mûanyag kézilabda és atlétika pálya fogadott bennünket. Elsõ nap este a bemutatkozó programoké volt a fõszerep. Vidám, változatos jelenetekkel szórakoztatták egymást a csapatok.
Másnap reggeltõl estig pattogott a labda. Lányaink röplabdában, a fiúk labdarúgásban mérették meg magukat. Sajnos röpiben nagy küzdelem után fejet kellett hajtanunk az ellenfelek nagyobb tudása (és szerencséje) elõtt. A foci viszont remekül sikerült, a fiúk sorra nyerték a mérkõzéseket és egyetlen szerencsétlen gólon múlt, hogy nem a dobogó legfelsõ fokán zárták a versenyt. Második helyezésükhöz a lányok fergeteges bíztatása is nagyban hozzájárult.
Ezúton is köszönjük a rendezõknek a vendéglátást és a színvonalas lebonyolítást.

A csapat tagjainak pedig gratulálunk az elért eredményhez:


Dobos Mónika, Molnár Gyöngyi, Ruska Mónika, Sebõk Petra, Pleiveisz Anikó,
Magyar Tamás, Kovács Ferenc, Bogdán Szilárd, Riba Balázs, Tóth Gábor,

A versenyrõl készült pillanatképek itt nézhetõk meg.


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém