FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

Elektronikus napló bevezetése a Lovassy László Gimnáziumban - 2013/2014-es tanév 2. féléve

A 2013/2014-es tanév második félévétõl a Lovassy László Gimnázium bevezeti az elektronikus napló használatát a MAGISZTER.Net Portálon keresztül.

Jelen oldalon összegyûjtöttük a használatba vétellel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:

1. A hozzáférési azonosító és jelszó

2014. január 20. és 24. között minden lovassys diák valamint szülõ, aki megadta decemberben az elektronikus címét, egy hasonló tartalmú levelet kap:

Ennek a levélnek az utolsó sorában található linkre kattintva érkezik egy újabb elektronikus levél, mely tartalmazza már a használható felhasználói név / jelszó párost.

A levél végén lévõ Belépés szóra kattintva a felhasználói név / jelszó párossal mindenki elérheti az elektronikus naplót.

Célszerû az elsõ belépést követõen az e-mailben érkezett jelszót megváltoztatni. Ez a jobb felsõ sarokban a Saját adatok menü kiválasztása után a bal oldalon megjelenõ Jelszó módosítása almenüben tehetõ meg.

2. Belépés az E-Napló rendszerébe

Az elektronikus napló ezek után mindig elérhetõ a Lovassy László Gimnázium honlapjának (www.lovassy.hu) kezdõoldalán a jobb felsõ sarokban található képre kattintva, vagy a kiar.educatio.hu webcímen.

3. Bõvebb információ a rendszer használatával kapcsolatosan

Az elektronikus napló használatáról bõvebben az E-Napló felületén az Intézményi adatok menü Dokumentumtár almenüjébe feltöltött pdf dokumentumban olvashatnak.

4. Hozzáférési jogosultság igénylése az elektronikus naplóhoz

Ha egy diák a decemberi igényfelméréskor nem jelezte hozzáférési szándékát az e-naplóhoz és ez a szándék azóta megváltozott, akkor ezt 2014. január 27-e után az iskolatitkárnál személyesen jelezheti munkaidõben.

Ha egy szülõ a decemberi igényfelméréskor nem jelezte, hogy hozzá szeretne férni a II. félévtõl az elektronikus naplóhoz, akkor a hozzáférési szándékát 2014. január 27-e után elektronikusan az old@mail.lovassy.hu címen igényelheti. Az elektronikus levélben meg kell adnia, hogy melyik diáknak a szülõje és milyen elektronikus címre kéri a jelszóemlékeztetõ megküldését. A jelszóemlékeztetõt az azonosítás után pár napon belül megküldjük.

Az elektronikus napló bevezetésérõl/használatáról a diákokat osztályfõnöki órákon, a szülõket a januári szülõi értekezleten bõvebben is tájékoztatjuk.

 

 


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém