FIGYELEM!

Az iskola ezen honlapja 2019. szeptember 1-je után már nem frissül.
 
Az új honlap a http://web.lovassy.hu érhető el!

Tankönyvlista - 2006.

TISZTELT SZÜLÕK!

A 2006/2007. tanévre megrendelhetõ tankönyvek listáját itt tekinthetik meg...

A listában szereplõ tankönyvek megrendelését a Szülõi Munkaközösség 2006. február 1-jei értekezletén jóváhagyta.

Azok a könyvek, amelyek tankönyvként jelennek meg a listában, szerepelnek az Oktatási Minisztérium által jóváhagyott hivatalos tankönyvlistán. A többi könyvet - amelynek használatát a szaktanárok szükségesnek találták az oktatáshoz - nem tankönyvként rendeljük meg, de ennek megrendeléséhez is hozzájárult az iskola szülõi szervezete.
Az ingyenes könyvrendelés keretén belül ezek a könyvek is megrendelhetõk.

A listában néhány könyv AJÁNLOTT megjegyzést kapott, ami azt jelenti, hogy ez a könyv nem szükséges a tanulmányok folytatásához, a szaktanár csak megvásárlásra ajánlja, ezért ezeket a könyveket nem lehet sem az ingyenes tankönyvellátásban sem a segélykönyvtári rendszeren belül megrendelni.

Újdonság, hogy ha egy diák ingyenes tankönyvellátásra jogosult, de a szülõvel úgy döntenek, hogy bizonyos könyveket meg kívánnak tartós könyvként vásárolni, akkor az INGYEN rubrikában bejelölt könyveken túl a diák a FIZETEM rubrikában bejelölheti az általa pénzért megvásárolandó könyveket. Ezeket a könyveket majd augusztus végén, az osztálya tankönyvosztásakor a tankönyv árának befizetése ellenében vehet át. FONTOS azonban, hogy a jelölés egyértelmû legyen!

Veszprém, 2006. február

Katanics Sándor
igazgató


Vissza a kezdőlapra * Ugrás a lap tetejére

© 2019. Lovassy László Gimnázium, Veszprém